Medlemshjälp

help-login

Säkerhet och trygghet

F

Hur gör jag för att rapportera missbruk?

S
Du kan inte rapportera en annan medlem från flera olika delar av webbplatsen:
  • Meddelanden:klicka på "Anmäl Missbruk" (representeras av symbolen !) då du läser deras meddelande
  • Medlemsprofil: klicka på "Anmäl Missbruk" (representeras av symbolen !)
  • Direktmeddelande:Klicka på menyn "Övrigt" (representeras av 3 punkter) och klicka sedan på "Anmäl Missbruk"

Du kommer att bli ombedd att välja orsaken till din anmälan och uppge styrkande information, klicka sedan på Skicka-knappen. Ange så mycket information och bevis som du kan så att vi grundligt kan undersöka din rapport.